Péntek délutánonként jóízűen vásárolhatsz Budán

Manapság már a városi forgatagban is óriási az igény a friss, organikus, adalékanyagoktól mentes finomságokra, illetve arra is, hogy mindezeket kellemes környezetben, és akár egy itallal a kezünkben szerezhessük be! Erre születik most meg a Finom Placc péntek délutánonként, melynek a helyszíne a nemrég nyílt új különleges kiülős gasztroudvar, a Hello Buda.

A Rózsadomb Center tőszomszédságában nyílt meg Buda legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, a Hello Buda Fresh Market. A piachangulaton túl azonban jóval sokszínűbb profillal lehel életet a környékbe a hely, hiszen részben közösségi tér, részben kulturális helyszín, ahol a minőségi üzletek, a bár és az éttermek mellett aztán tényleg mindenki megtalálhatja a számításait.

Emellé a hangulat mellé október 1-től péntekenként délután 2-től 7 óráig a Finom Placc csapata szeretné a hazai termelők termékeit eljuttatni a vásárlókhoz. Minden, ami finom, megkóstolható, és megvásárolható lesz a Placcon úgy, hogy közben közvetlen válaszokat is kaphatunk a termelőktől a portékájukról. Ez a Placc a vidéki és az ínyenc ízek szerelmeseinek szól, és azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a termelőtől rögtön az asztalra kerüljön a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszer.

A piac, a hely bárja, éttermei és üzletei mellett péntek délutánonként élő zenével és gyermekprogramokkal is várják a szervezők az odalátogatókat. És természetesen a Hello Buda kutyabarát!

Hello Buda | finom placc | budapest | piac

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom