Egészen különleges champagne-okkal indíthatod a napot az egyik kedvelt budapesti étteremben

A Felix Kitchen & Bar hétvégi bruncha az elmúlt években a budapesti gasztroélet egyik meghatározó élménye lett – ezt a hagyományt folytatva, dunai panorámával, hamisíthatatlan fogásokkal, lágy dallamokkal, és mostantól különleges Möet & Chandon tételekkel készül az étterem minden szombaton és vasárnap.

A Felix Kitchen & Bar egyik fő küldetésének tűzte ki a prémium champagne-fogyasztás népszerűsítését, illetve a fogyasztók edukálását Czinki Tamás Master Sommelier közreműködésével.

A Fine Brands Companyval kötött szoros együttműködés keretein belül a vendégek  Magyarországon egyedülállóan széles champagne-kínálattal találkozhatnak, a palackok mellett pedig egyes tételek pohárral is elérhetőek.

Egyik különlegességük a Möet & Chandon Brut Imperial,

amelyet egy háromliteres Jeroboam palackból szolgálnak fel, emellett pedig Möet & Chandon Grand Vintage Rosé 2013 és Grand Vintage Collection különböző évjáratait is kóstolhatják a vendégek a brunch fogásai mellé.

A narancs és pezsgő találkozása rendre kiváló kísérője a legforróbb hónapoknak, az argentin Chandon pincészetnek pedig sikerült új szintre emelnie ezt a kesernyés narancs és a pezsgő egyvelegének palackba zárásával. Ez lett a Chandon Garden Spritz, amit a közelmúltban mi is kipróbáltunk.

A Moët & Chandon egyértelműen az egyik leghíresebb luxus pezsgőmárka, amelynek történeleme közel háromszáz évre nyúlik vissza. A francia gyár évente megközelítőleg 30 millió palackot állít elő, kiterjedt rajongótáborába pedig köztudottan a legnagyobb színészek és sportolók tartoznak. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az Imperial és Dom Pérignon gyártójának történelmében olyan híres személyiségek is megjelennek, mint Madame Pompadour, Napóleon és Lady Diana. Íme a márka lebilincselő történelme!

Felix Kitchen&Bar | brunch | különleges ital | Möet & Chandon | champagne | budapest

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom