Minek a friss víz, ha helyette ihatunk egy kupica pálinkát is?
A Fekete-erdőn át haladó Oberkircher Brennersteig túraútvonalon kis schnapps-os szökőkutak sorakoznak.
A jeges vízben elhelyezett üvegekből becsületkassza alapján lehet fogyasztani, a schnappsok között pedig körtés, cseresznyés, almás és szilvás változatok is megtalálhatók.
A tiszta poharakat egy tálcáról tudják a túrázók elvenni, hogy aztán egy kupica legördítése után a használt poharat egy másik tálcára helyezzék.
A legjobb idő a fekete-erdei kirándulásra márciustól októberig tart, így elkerülhetjük a téli szezon zord viszontagságait és nagyjából négy óra alatt lehet végighaladni rajta.
(Forrás: Timeout, fotók: Getty Images)
túraútvonal | kirándulás | Németország | pálinka | schnapps | túra
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!