Ennél egyszerűbb koktélreceptet nem találsz, hiszen csupán ugyanannyi gint, Camparit és édes vermutot kell összekeverned.
Ha már a belváros legjobb bárjait a konyhapultra kell még mindig cserélnünk, érdemes kísérleteznünk a klasszikus koktélreceptekkel. A rubinvörös Negroni a maga egyszerűségével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.
Hozzávalók:
- 25 ml száraz gin
- 25 ml Campari
- 25 ml vermut
- egy szelet narancs a tálaláshoz
Elkészítése:
Egy jéggel töltött old fashioned pohárba töltjük a hozzávalókat, megkeverjük, és egy szelet naranccsal díszítve kínáljuk.
Itt megmutatjuk, melyek azok a koktélok, amelyekkel érdemes kiülni a teraszra vagy az erkélyre tavasszal, itt pedig elmeséljük, melyik az a koktél, amely túlélte a Titanicot, hogy legendává váljon.
(Fotók: Getty Images)
negroni | alkohol | recept | koktél
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!