Ez történik a világ legjobb repterén, ha nincs forgalom

Kihasználják a feladat nélkül maradt repülőgépeket.

A Changi Airport 2013 óta minden évben megkapja a Skytraxtól a világ legjobb repülőtere címet. A szingapúri repteret igencsak kedvelik az utasok, és vélhetően nem csupán azért, mert saját pillangókertje, illetve mozija van. Nem beszélve a világ legnagyobb beltéri vízeséséről.

Azt gondolnánk, a járvány miatti visszafogottság következtében eseménytelenül csordogálnak a napok a Changin, ám nem így van: a Singapore Airlines fő bázisa a holtidőben is kreatív tud maradni.

"Mivel a Covid–19 drasztikusan csökkentette a járataink számát, igyekeztünk egyedi dolgokkal előállni, melyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjunk az ügyfeleinkkel" –  mondta a légitársaság vezérigazgatója, Goh Choon Phong.

Az egyik innovatív megoldásuk pedig elég izgalmasnak tűnik: a hónap végén egy parkoló Airbus A380-ban szolgálnak fel ételeket.

A projekt különlegességét csak fokozza, hogy az A380@Changi nevre keresztelt pop-up étterem mindössze két estére, október 24-re és 25-re nyitja meg beszállókapuit. Ahogy a repülőjegyek esetében, úgy az étteremben is előre kell helyet foglalni, és amint az a gépek fedélzetén megszokott, a vendégek egyszerű menüt is választhatnak. A legnépszerűbb fogások azért minden bizonnyal a szingapúri sztárséf, Shermay Lee kreálmányai lesznek.

Ez is érdekelhet:

Megnyitott a világ legnagyobb repülőtere, a pekingi Daxing

Maximum hatszáz métert kell sétálniuk az utasoknak, ha a legtávolabbi kapuhoz szólítják őket.

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay)

repülőtér | étterem | pop-up | Airbus A380 | changi | fedélzet

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom