Ez a szálloda saját mixerével hozza házhoz a nyaralást

Egy exkluzív koktél hogy esne az ajtódban?

Az elmúlt időszakban nemcsak Magyarországon vezettek be szigorú korlátozó intézkedéseket, hanem az Egyesült Államokban is. Los Angelesben például szintén bezártak az éttermek, betiltották a rendezvényeket, és a szállodák is becsukták kapuikat.

Az azonban, hogy az amerikaiak nem mehetnek szállodába, még nem jelenti azt, hogy a szálloda nem mehet el hozzájuk!

A Maybourne Beverly Hills, a Maybourne Hotel Group legújabb szállodája épphogy megnyitott, be is kellett zárjon. A találékony marketingesek azonban gondoskodtak arról, hogy az új létesítmény berobbanjon a köztudatba, emellett pedig valamennyi bevételt is hozzon a konyhára. Mobil minibárt alakítottak ki, mixológusukat pedig bárki megrendelheti a városban, hogy a saját küszöbük előtt egyfajta pop-up kitelepüléssel készítse el a legütősebb koktéljait.

Azok, akik házhoz hívják a mixert, nem csupán egy különleges italt kapnak, hanem egy-egy palackozott go to koktélt, valamint válogatott snackeket is. Sőt, az igazi gourmand-ok a szálloda extra fogásait is megrendelhetik, kiegészítőként kérhetnek kaviárt, tonhal tatárt, sajtválogatást és prémium kézműves fagylaltot is.

Ez is érdekelhet:

Az extrém szállodák iskolapéldája ez a bortartályokból kialakított tengerparti komplexum

Nem mindennapi környezetben kínálja a tengerparti pihenést.

(Fotó: Maybourne Beverly Hills)

koktél | karantén | mixer | korlátozás | szálloda | covid

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom