Ez a három pezsgőalapú koktél minden ünnepet megkoronáz

Összeállításunkban három rendkívül egyszerű pezsgőalapú koktél receptjét mutatjuk meg, amely semmilyen tapasztalatot nem igényel, sőt, különleges eszközökre sincs szükség elkészítésükhöz, mégis valóban méltó kísérői lehetnek az ünnepi vacsoráknak.

Raspberry fizz

Hozzávalók:

  • 4 szem málna
  • 25 ml málnalikőr
  • pezsgő

Elkészítés: Zúzzunk össze egy kis tálban pár szem málnát, majd kanalazzuk át pezsgőspoharakba! Adjuk hozzá a málnalikőrt, majd öntsünk rá egy adag behűtött pezsgőt!

Kir royale

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál feketeribizli likőr
  • fagyasztott szeder
  • pezsgő

Elkészítés: Öntsünk egy evőkanálnyi feketeribizli likőrt a pezsgőspohár aljára, öntsük nyakon a behűtött pezsgővel, majd díszítsük fagyasztott szederrel!

Mimosa

Hozzávalók:

  • 1 üveg prosecco behűtve
  • 1 liter frissen facsart narancslé behűtve

Elkészítés: Egy üveg pezsgő tartalmát osszuk hat egyenlő részre a pezsgőspoharakba, majd óvatosan öntsük fel narancslével!

Ez is érdekelhet:

Három ünnepi koktél, amely otthon is könnyen elkészíthető

Bár egyszerű italokról van szó, érdemes gyakorolnunk egy keveset.

(Fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)

koktél | prosecco | szilveszter | ünnep | karácsony | újév

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom