Egészen váratlan dologgal rukkolt elő II. Erzsébet és Diana egykori magánszakácsa

A Buckingham-palotából egyenesen egy food truckba vezet az út.

Darren McGrady, a Buckingham-palota egykori séfje, Diana  magánszakácsa, a legendás brit ételre, a fish and chipsre specializálódott food truck társalapítója lett.

McGrady séf Timpthy Johnsonnal együttműködve nyitotta meg a Winston’s British Fish N Chips-t, ahol ropogósra sütött tőkehalat és sült krumplit szolgálnak fel. A Vancouverben működő food truck korábban minden pénteken a Buckingham-palotában is az asztalra került ebédre.

Az utcai gyorsétterem menüsorában emellett csirkeszárny és halleves is megtalálható,

ez utóbbi egy olyan recept alapján készül, amely Viktória királynő uralkodásának idejéből származik.

Az ismert és szakácskönyv-író a londoni elegáns, ötcsillagos Savoy Hotelben kezdte pályafutását, innen igazolt a Buckingham-palotába, hogy a néhai II. Erzsébetnek főzzön. A Haaretznek adott interjújában McGrady elmondta, hogy az egyik első feladata a skóciai Balmoral kastélyban az volt, hogy megmossa és megpucolja a sárgarépát, amelyet aztán a királynő elvitt, hogy a lovának adja.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Missy Font)

magánszakács | magánséf | Diana | Buckingham | buckingham palota | II. Erzsébet

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom