A dubaji székhelyű Emirates már most is a világ egyik legfelkapottabb légitársasága, de úgy tűnik, még mindig nincsenek megelégedve a szolgáltatásaik színvonalával, ezért nemrégiben bejelentették: több mint kétmilliárd dollárral többet terveznek költeni a repülési élmény javítására. Ebbe pedig beletartozik majd a pezsgő és a kaviár is.
Az Emriates célja többek között az, hogy szélesebb ételkínálatot biztosíthasson az utasaiknak; megújul a vegán menü, elindul a "mozi az égben" nevű fejlesztés és a kabinbelsők is fentarthatóbbá válnak.
Úgy tudni, az újítások bevezetését már a jövő hónapban megkezdik.
Az első osztályon utazók mostantól olyan ételeket fogyaszthatnak, mint a serpenyőben sült lazac moqueca szósszal és kreol rizzsel, de megkóstolhatják a sült kacsamellet is narancsos kakukkfűvel, párolt brokkolival és burgonyával.
Ezek a fogások azonban eltörpülnek az Emirates pezsgő és kaviár élménye mellett. Az első osztályú utazóknak ugyanis mostantól korlátlan adag perzsa kaviárt biztosítanak, amihez megtalálták a tökéletes pezsgőpárosítást is a Dom Perignon palackjaiban. Ez egyben azt is jelenti, hogy
az Emirates az egyetlen légitársaság, amelyik a fedélzetén kínálhatja a luxusmárka pezsgőjét.
– Míg mások költségcsökkentéssel reagálnak az iparági nyomásra, az Emirates befektet, hogy még jobb élményt nyújtson ügyfeleinek – nyomatékosította Tim Clark, az Emirates elnöke.
(Forrás: Food&Wine, fotó: Emirates)
fedélzeti étel | emirates | légitársaság | fedélzeti menü
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!