Azt tudjuk, hogy Serényi Zsoltiék és a BpBARbq már hangol a Rómain, mi több, hamarosan meg is nyitnak, de további szuper hírek érkeztek a főváros kedves folyóparti pihenőhelyéről. Egy food udvar nyílt a III. kerület legszerethetőbb részén fagyizóval, sörözővel, vegán opciókkal, mexikói falatokkal. Ciao, Miamor!
Nehéz lehet olyan budapestit találni, aki ne imádná a Római-partot. Van benne egy kis balatoni szabadságérzet, némi retró életérzés, és ugye maga a természet közelsége is hívogató. A legjobb egy egész napot kinn tölteni, mondjuk biciklivel, a családdal, kutyusokkal. Sokszor éreztük mégis, hogy bár az elmúlt években egyre több tényleg minőségi vendéglátással foglalkozó hely nyílt és alapult, mégis sok büfében átverős árak és silány ételek fogadtak. Tisztelet a kivételnek, persze.
Úgy fest, hogy a fővárosi közönség megérett a minőségre, és a szórakozásra, étkezésre szánt összeget tényleg úgy költenék el szívesen, ha valódi szolgáltatást kapnak.
Kedvességet, harmonikus környezetet, klassz ételeket. Ezen a gondolaton indulhatott el a Miamor, ami elég meglepő, de egy úgynevezett food court, csak éppen a belváros közepe helyett a zöldben, a vízparton.
Fagylalttal, mexikói ételekkel, vegán opciókkal, hideg sörökkel, laza fröccsökkel.
Extraként pedig bérelhető strandröplabda-pályákkal. Az pedig, hogy egy ilyen hercig nevet kapott, hogy Miamor, ami visszafele olvasva Rómaim... külön dícséretet érdemel!
Miamor Rómaim, Budapest III., Nánási út 91. (bejárat a partról)
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Miamor-Facebook, Wikicommons)
fagyi | food court | Las Vegans | bár | sörkert | római
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!