A The Virgin Mary a közösségi médiában jelentette be, hogy ezentúl pop-up bárként üzemel majd.
A The Virgin Mary, Írország egyetlen alkoholmentes bárja 2019 tavaszán nyílt meg Dublinban, hogy személyre szabott, alkoholmentes koktélokat kínáljon a vendégeinek. A kínálatban nulla százalékos sörök, ciderek, és borok mellett még egy különleges kávé is megtalálható volt, amelynek íze és állaga a Guinness-re hasonlított.
A The Virgin Mary túlélte a világjárványt és az enerigaválságot, de az inflációt azonban már nem bírta ki. A Facebook-oldalukon posztolt közleményükben úgy fogalmaznak, hogy a hagyományos vendéglátóhelyüket bezárják, de egy új koncepcióban ismért útnak indulnak. Mobilizálják ugyanis a koktélbárt, hogy
rendezvényeken, fesztiválokon és pop-up helyszíneken tűnjenek fel szerte Írországban.
A bár tulajdonosa a Newstalknak úgy fogalmazott, hogy ugyan nem ment rosszul az üzlet, ám a járvány előtti szintet nem tudták elérni. Ugyanakkor továbbra is úgy vélik, hogy van kereslet az alkoholmentes italokra és ha a célcsoportjuk nem tud elmenni hozzájuk, nekik kell eltalálniuk az emberekhez.
Bár Írországról nem az absztinencia jut az eszünkbe, a Drink Ireland felmérése szerint a Z generáció tagjai lehetnek azok, akik változtathatnak a sztereotípiákon. A Z generáció tagjai ugyanis húsz százalékkal kevesebb alkoholt fogyaszt, mint a millenniumi generáció ivott ugyanabban az életkorban. Számukra érdemes a klasszikus alkoholok mentes alternatíváját kínálni.
(Forrás: Food&Wine, fotók: The Virgin Mary)
koktélbár | bár | alkoholmentes | írország | koktél | dublin
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!