Fesztelen, naprakész, és semmit nem hagy a tányéron, aki az idén stílusos akar lenni

A londoni Drake’s divatház új kollekcióját egy legendás londoni étterem, a St. John és annak hitvallása ihlette.

Mint a lookbookban írják, a fesztelen és naprakész kollekció a közös értékeiket ünnepli, és a jó dolgokra fókuszál, mint a hosszúra nyúló ebédek és a remek ruhák.

A St. John étterem hitvallását a nose-to-tail vagyis fülétől a farkáig jeligében lehet összefoglalni, amivel a pazarlásmentesség jegyében az állatok, vagyis főleg a sertések kevésbé közkedvelt részeinek elfogyasztását szeretnék népszerűsíteni, mint például a belsőségek vagy a fül.

Az alapítók, Fergus Henderson és Trevor Gulliver, régóta nagy rajongói a Drake’s-nek, a tisztelet pedig kölcsönös,

mert a divatház szerint nincs is jobb hely egy finom ebédre, mint az étterem fehér papírterítős asztalai.

Miután már sok éven át működtek egymástól egy sarokra, az évek óta tartó barátságot ezzel a kollekcióval szeretnék megünnepelni.

A ruhák között találunk Angliában készült pamutbársony felöltőket, amelyeket Henderson kék munkainge és csíkos zakói inspiráltak. A Kóstolómellény azt a mellényt idézi, amelyet Trevor Gulliver a szőlőkben, borkóstolókon és utazásai során szokott viselni, és minden apróságnak jut zseb rajta a jegyzettömbtől kezdve a dugóhúzón és beszállókártyán át az útlevélig.

A Nose to tail jelige szavai is feltűnnek az egyes darabokon, vászontáskákon, sapkákon, pulcsikon, és nem maradhat el az étterem újragondolt malaclogója sem.

A Drake's korábbi kollekcióiból többek között itt és itt kaphatsz ízelítőt.

(Forrás és képek: Drake's)

St. John | drake’s | nose-to-tail | lookbook | Fergus Henderson | Trevor Gulliver

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom