Ismét emeli a tétet a Déryné, és ennek sokan nagyon fognak örülni

A boldogság neve brunch, ami mostantól egész évben, minden egyes nap elérhető a budai intézményben.

Az all-week brunch a Dérynében immár öt éves múltra visszatekintő hagyomány. December elejétől január első hétvégéjéig minden évben brunch üzemmódra lassították le a Dérynét, mert azt vették észre, hogy a hazai gazdasági és diplomata körnek, a kötetlen munkaidővel rendelkező sokezer vendégnek, és az itt dolgozó külföldieknek sokkal inkább erre van igényük, mint a reggeli virslire, az eggs benedictre, vagy a hagyományos üzleti ebédre.

Ezt a hagyományt most egy bátornak tűnő, ám számukra organikus lépéssel all-year, all-week brunch-ra nyújtották, vagyis ezentúl a Dérynében minden egyes nap várják a vendégeket reggelikkel és brunch klasszikusokkal.

– Ezzel a lépéssel szeretnénk szerényen megszolgálni azt a gesztust is, hogy az ország legjobb reggelizőjévé választott minket pár fontos orgánum, mondta el a Roadsternek a tulajdonos, Kovács Kristóf.

A dekadens all-week brunch egyben megtestesíti a Déryné küldetését, hogy a szürke hétköznapokat izgalmas, hedonista lakoma-élményekkel, század-eleji analóg gondoskodással tegye élhetővé, értelmessé és élvezhetővé.



– A brunch alapja a Déryné pékség által hajnalban sütött rozskovászos, negyvennyolc órás sourdough Tartine kenyér, illetve az édes brioche, babka, óriás croissantok és januártól a pékség által sütött hosszú érlelésű, ropogós nápolyi pizza – fejti ki Kovács Kristóf. – Újdonság az is, hogy a Déryné most négy-öt naponta új, rövidebb brunch- és vacsoralappal jelentkezik, tehát a klasszikusok mellett folyamatosan hozza a piaci kínálat újdonságait és azokat lenyűgöző fogásokat, amelyek személy szerint engem rabul ejtenek a világban kalandozva.

– Déltől a reggeli kínálat kiegészül ikonikus fogásainkkal, de az étlapon sűrűn megfordul a brassói, a schnitzel, az angus bolognai, a confit kacsacombok, az olvadozó gruyére toast, vagy az édes narancsvajjal sütött brioche French toast is.

A Déryné eddig is a város egyik, ha nem a legjobb reggelizőhelyének számított, mostantól pedig már a naptárat sem kell néznünk, hogy mikor lehet bruncholni náluk, mert a válasz az, hogy mindig.

kovács kristóf | étlap | brunch | nápolyi pizza | reggeli reggelizőhely | french toast

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom