Négy hozzávalós koktél, amit otthon is bárki elkészíthet.
A csokoládé Martini tökéletes választás Valentin-napra, vagy ha egyszerre kívánunk meg egy finom desszertet és egy kellemes koktélt. Nincs benne semmi flanc, mégis ettől olyan tökéletes. Egyszerre édes és erős,
a csokilikőrtől kellemesen gazdag mélységet kap, melyet a tejszín krémessége egészít ki.
Hozzávalók:
- 45 milliliter vodka
- 22 milliliter csokoládé likőr
- 30 milliliter tejszín
- ici-pici só
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egy jéggel megpakolt shakerbe tesszük, és tíz másodpercig erősen összerázzuk. Koktélos pohárba töltjük és csokoládéreszelékkel díszítjük.
Nem tudsz betelni a Martini-variációkkal? Kóstold meg az Espresso Martinit vagy a világ legismertebb koktéljának további alternatíváit.
(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)
csokoládé | koktél | valentin nap | martini | alkoholos ital | alkohol
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!