Az utasok a lehető legkényelmesebben tölthetik a várakozás idejét gasztronómiai élményekkel körülvéve, pihenő vagy dolgozószobákban.
Harminchat millió dolláros felújítás során bővítették ki a Singapore Airlines két társalgórészét, a hármas terminálon található SilverKris-t és Krisflyer Gold-ot. A társalgók kapacitása így harminc százalékkal nőtt, és összesen 1150 utas befogadására alkalmasak.
A SilverKris Lounge-ban helyet kapó új privát részleg a váró legexkluzívabb része, ahol hetvennyolc suites és első osztályú utas pihenhet meg a fülkék és szobák valamelyikében, fine dining élménnyel kiegészítve.
A lounge First Class részlegére sem lehet ugyanakkor panasz, ott fotelekkel és nyugágyakkal felszerelt nappali várja az említett utasokat, akik megkóstolhatják a látványkonyha fogásait, vagy beülhetnek a kristályvirágokkal díszített bárba is.
A társalgó Business Class részlege húsz százalékkal bővült, ott pihenőrészleg, önkiszolgáló büfé, kanapés ülőgarnitúrával berendezett nappali és egy munkaállomás között választhatnak az üzleti úton lévők.
Aki dolgozni szeretne, ezt megteheti a Krisflyer Gold Lounge nyitott munkaterületén is, ahonnan egyébként nagyszerű kilátást nyílik a kifutópályára, és amelynek az étkezője is tágasabb és felszereltebb lett.
A szakértők azt jósolták, hogy a járvány után alaposan átalakulnak a repülőterek és a luxusutazások is megváltoznak.
(Forrás: Travel and Leisure, Bloomberg, képek: Terrence Huang/Singapore Airlines/Travel and Leisure)
changi | Krisflyer | szingapúr | luxusváró | Singapore Airlines | SilverKris
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!