Cukorkaszínű parfüm pop-uppá változtat a Chanel egy ikonikus brooklyni bisztrót

A divatház az új parfüm bevezetését ünnepli, és a retrohatású, pasztell üvegekre rímelve öltözteti krómba, mentazöldbe és világos rózsaszínbe az épületet.

A szeptember 8-tól 10-ig tartó esemény alkalmából Lucky Chance Diner névre átkeresztelt étterem a Chance Eau Fraiche parfümöket népszerűsíti többek között retroihletésű feliratokkal és az étterem tetejére kerülő, kör alakú neonreklámmal.

Ugyanez a paletta köszön vissza a beltérben is, és a központi pulton a parfümös üvegek mellett fehér valamint rózsaszín kávésbögrék viszik tovább a pasztellesztétikát.

A vendégek a pultnál vagy egy parfümpróbafülkében merülhetnek el a személyre szabott illatélményben, majd a hátsó helyiségben egy életnagyságú parfümös üveggel szelfizhet, akinek kedve támad.

A kertben interkatív játékok, harapnivalók és egy bolti ablak kap helyet, ahol meg lehet venni a parfümöt, melynek illatát úgy jellemzik, mint a lendületes citrus, a jázminmag és a teakfa füstös jelenlétével rajzolt fényes kifejeződést, amely energizáló nyomot hagy maga után.

A Williamsburgben, a Wythe Avenue 225 szám alatt található épületben húsz éven át a Wythe Diner működött, mielőtt idén bezárt. A szomszéd sarkon található a Chanel nemrégiben megnyitott, első brooklyni üzlete.

Így fest a Chanel nyári butikja Saint-Tropez-ban, ez pedig az a varázslatos a francia tengerparti város, ahol a márka berobbant.

(Forrás és képek: Dezeen)

chanel | new york | Chance Eau Fraiche | pop-up | parfüm | Wythe Diner

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom