Ilyen még nem volt Budapesten: egy hétig kedvezményesen koktélozhatsz a legjobb helyeken

London, Párizs, New York, Szingapúr, Melbourne, Fokváros, Bécs és megannyi nemzetközi koktélfőváros után 2022-ben először Budapesten is megszervezik a Cocktail Week-et.

Augusztus 29.-szeptember 4. között Budapest neves koktélbárjai – melyek saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát – az esemény hetére megálmodnak egy-egy egyedi koktélt,

amely számukra ízében, textúrájában és küllemében kifejezi Budapest különlegességét.

A budapesti koktélhéten harminc topbárban és étteremben koktélozhatunk kedvezményesen egy 2500 forintba kerülő karszalag megvásárlásával.

A 2500 forintnak további kiemelt szerepe van még, ugyanis ennyiért (plusz szervizdíj) ihatunk koktélokat a listán szereplő helyek bármelyikén, tehát vendéglátóhelytől függően akár 16-45 százalék kedvezménnyel választhatunk a koktéllapról.

Ez még mindig nem minden, egy QR kód segítségével szavazni is lehet a Budapestet leginkább kifejező koktélra – a győztes bár vagy étterem vándordíjjal (egy neontáblával!) lesz gazdagabb.

Mi a Gresham Palotában található Múzsában jártunk a "premier előtti kóstoláson", melyen kiderült, hogy az ottani koktélok az étterem ázsiai-magyar fúziójára reflektálva ázsiai hangulatot idéznek: a Roku gin alapú Momo egy frissítő, mélyebb, kerekebb, hosszabb ital barackos alappal, cherry blossom tonikkal és pici buborékkal a tetején, míg a krémesebb Nashiban a Haku vodka dominál, az izgalmat a tejsavval savasított körte és ecet kombinációja, a citrusosságot a limoncello, a dekorációt pedig a fanyar sarkantyúka adja.

További információkat a koktélhétről a hivatalos oldalon érdemes keresni.

 

 

kedvezmény | rooftop | cocktail week | koktélhét | budapest | karszalag

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom