Massimo Bottura a modern olasz konyha egyik ikonikus szereplője, most pedig itt a vissza nem térő alkalom, hogy szenvedélyét huszonegy exkluzív vendég társaságában bárki megismerhesse.
A Michelin-csillagos éttermet irányító séf nem mindennapi gasztronómiai élményre hív: egy ötnapos kirándulás keretében az Emilia-Romagna régió ízeit lehet felfedezni a vezetésével.
Ehhez Bottura híres modenai Maria Luigia villája nyújt luxuskörnyezetet, a privát étkezéseket pedig a híres étteremben, az Osteria Francescanában tartják.
A vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tortellini készítő mesterkurzuson és egy exkluzív szarvasgomba-vadászaton.
A fényűző Maria Luigia villa a régió szívében található, a környéken olyan tradicionális élelmiszereket gyártanak, mint a Parmigiano Reggiano és az Aceto Balsamico.
Massimo Bottura legendás séf. Látnoki képességekkel bíró restaurateur. Közösségépítő filantróp. Olasz kultúrhérosz. Massimo Botturát szimplán séfként jellemezni olyan hiba lenne, mintha Elon Muskra annyit mondanánk, hogy autógyáros, John Lennonra annyit, hogy zenész, Michelangelóra annyit, hogy festő. Massimo Bottura kreatív gondolkodó és inspiráló energia, átformálja és jobbá teszi a körülötte lévő világot. Napjaink egyik legizgalmasabb egyéniségével készült portrénkat és interjúnkat itt olvashatod.
(Forrás és fotók: Uncrate)
olaszország | massimo bottura | szarvasgomba | gasztronómia
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!