Kiszállítás sem lesz.
Bezár az Ybl Miklós téren működő Felix Kitchen&Bar.
"Felix búcsút int. Letesszük a kötényt, kiürül a boros pohár, csendes a konyha. A vírushelyzet következményeképp a mai naptól határozatlan időre bezárnak a kapuink, a kiszállítás is szünetel. Köszönjük a rengeteg élményt és emléket, amit nyitás óta és az utóbbi kihívásokkal teli időszakban együtt szereztünk. Most fájón, de egy újabb viszontlátás reményével búcsúzunk! Bízunk benne, hogy hamarosan újra megtöltjük élettel a budai Duna-part ikonikus épületét, addig is vigyázzunk egymásra!" – olvasható az étterem Facebook-oldalán megjelent posztban.
A Felix Kitchen&Bar 2019 áprilisában debütált a fővárosban. A 2018 tavaszán átadott Ybl Budai Kreatív Ház méltó gasztronómiai párjaként egészíti ki az Ybl Vízház épületét. Az Ybl Miklós által tervezett és 1875-ben épített legendás helyszín már számos szerepet betöltött csaknem másfél évszázados fennállása során, a vendéglátó funkció kisebb megszakításokkal végigkísérte a ház életét. A névválasztást illetően visszatért ez eredeti gyökerekhez, ezért viseli Ybl Miklós fiának keresztnevét.
A 2020-as év mozgalmasan alakult az étterem számára, hiszen májusban leigazolta Mészáros Ádámot az Onyxból, majd júliusban felkerült a nemzetközi borszaklapként ismert Wine Spectator listájára – melyen addig sosem volt magyar résztvevő –, és Award of Excellence minősítést kapott.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Stiglincz Gábor)
átmenetileg | étterem | Felix Kitchen&Bar | gasztro | budapest | bezár
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!