Nehéz jobb vasárnapi programot találni, mint csodás környezetben bruncholni

Mert a vasárnap nem a következő hétre készülődésről, hanem a hétvégi szórakozás meghosszabbításáról szól. A Beefbarban pedig élmény a villásreggeli, pláne zenei aláfestéstéssel. 

Beefbar Sunday Brunchon élvezhetjük ki a hétvége legjobb pillanatait a Hotel Clarkban, finom ételekkel és pazar kilátással a Lánchídra – ennél jobb párosítást pedig nehéz lenne kitalálni a hét utolsó napjára.

Végigfutva a reggeli brunch-kínálatot, kérhetünk többek között steak szendvicset, fehérjeomlettet avokádóval, aszalt paradicsomos omlettet rukkolával, eggs benedictet rozskenyérrel, fekete erdő sonkával és szarvasgombával, avokádó toastot marinált lazaccal és buggyantott tojással, szarvasgombás rántottát, de például a Budapest Exclusive kínálatból (libamáj terrine, marhahúsleves, gulyásleves, borjú bécsi) választva is holisztikus élményt kaphatunk vasárnaponként.

Ez is érdekelhet:

Hedonisztikus reggelivel újít a Beefbar

Nemrégiben beszámoltunk róla, milyen kiváló business ebéddel rukkolt elő a BeefBar, most elmentünk, hogy kipróbáljuk a reggelijüket.

(Fotók: Beefbar)

lánchíd | étel | brunch | menü | beefbar | vasárnap

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom