A 2023-as év sem telhet el Bar Show nélkül. Május 21-én viszont új helyen tartják meg az eseményt.
A helyszín ezúttal a Millenáris B csarnoka lesz, a program 13 órától 20 óráig tart.
A hatezer forintba kerülő jegyár tartalmaz négy darab ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, a belépést követően kap kézhez a látogató.
Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.
A rendezvény programja:
- Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolása
- Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
- Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni az italokról)
- Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó
Kóstolók
A világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra prémium italok, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek majd a standokon, de természetesen önmagukban is megkóstolhatók a kifinomult italok.
A változatos italfajták között lesz a whisky mellett rum, gin, vodka, tequila, cognac és más egyéb francia párlat is.
Szurkolj a versenyzőkért!
A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is megtudhatod, melyik lett a legjobb bár és ki a legjobb bartender.
A belépőjegyet 2023. május 14. 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet megvásárolni. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, a jegy ára ott már emeltdíjas.
bar show | kóstoló | koktél | budapest | bár | ital
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!