Így ősziesítsd kedvenc koktélodat a profi szerint

A gin-tonik szezon egész évben tart. A bartender aktuális ajánlata a Kiotóból származó 54,5%-os, Ki No Bi Sei gin. Ez egy navy típusú gin, amiről a matrózok azt gondolták, hogy magas alkoholtartalma miatt elűzhetik vele a nem kívánt betegségeket és bacillusokat.

Az ázsiai spirit ízeiből az Égei-tenger környékén jellemző fűszerek felhasználásával készült Aegean tonikkal izgalmas, az őszi hónapokban is felpezsdítő ízeket hozhatsz ki. Készítsd el otthon, a Badhanna bartenderének receptje alapján!

Made My Day - Hozzávalók egy adaghoz:

  • 40 milliliter Ki No Bi Sei Gin
  • 1 üveg Three Cents Aegean Tonik
  • 4-5 szem szárított borókabogyó
  • 1 kígyóuborka roll
  • 2-3 db nagyobb jégkocka

Szükséges eszközök:

  • zöldséghámozó
  •  bárkanál
  • 1 db long drinkes pohár

Elkészítés:

A jégkockákat a long drinkes pohárba tesszük és rátöltjük a gint. Ráöntjük a tonikot és beleszórjuk a pohárba a borókabogyókat. A zöldséghámozó segítségével egy vékony szelet uborkát vágunk, feltekerjük, majd óvatosan a pohárba helyezzük. Keverőkanállal megkeverjük az italt, majd fogyasztjuk.

gin-tonik | alkohol | alkoholos ital | gin | badhanna | koktél

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom