Miközben mindenki bezár, van, aki most kezd új projektbe.
Korábban már mi is összeszedtük, melyek voltak azok az éttermek, amelyek éppen megnyitottak, vagy éppen nyitni készültek volna, amikor a korlátozások miatt kénytelenek voltak változtatni a terveiken. Vannak azonban, akiknek a pandémia sem veszi el a vállalkozókedvét, és ilyenkor nyitnak egy új helyet. Mit egyet? Hármat!
Ez a bizonyos valaki Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa, aki három egységből álló miniláncot nyit. Az első Zsebi a Bartók Béla körúton meg is nyitott, mi már láttuk, hogy a Pozsonyi úton is dolgoznak egy üzlethelyiségen, a harmadik pedig a Fashion Streeten fog megnyílni. Mindez azért is meglepő, mert a Déryné nyáron esett át egy teljes felújításon, továbbá a bezárásokra reagálva építettek az étterem elé egy hüttét, vagyis a vezetőség biztosan nem unatkozott az elmúlt időszakban.
A Zsebi egy klasszikus francia pékség a Dérynét is jellemző magas minőséggel és páneurópai esztétikával. Hogy mit is tud Zsebi, azt idézzük a tulajdonostól.
"Babka, bejgli, croissant, helyben sült pastel de nata, sajtos rudak, kenyér, és persze espresso, zene és rengeteg jókedv. Szerelemprojekt."
Sok sikert kívánunk Zsebinek, aki arra jár, mindenképpen adjon neki egy esélyt!
déryné | pékség | zsebi | kovács kristóf | pastel de nata
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!