Aspen a világsztárok és a multimilliomosok kedvenc síterepe, a The Snow Lodge pedig a legnépszerűbb helyük, ahol isteni fogásokat ehetnek és fantasztikus zenészek előadásait hallgathatják. Az exkluzív lodge pedig most megújult és még fényűzőbb, mint eddig volt.
Az Aspenben, St. Regisben található The Snow Lodge a legjobb partnerekkel működött együtt a fantasztikus átalakuláshoz, ami az enteriőrt és a konyhát is érintette. A legnevesebb építészek, belsőépítészek, lakberendezők, séfek álltak hadba, hogy a milliárdosok kedvenc helyének átalakulása tényleg nagyot szóljon.
Háromdimenziós íves felületek, luxustextilek, pasztell árnyalatok, kristálybuborékos lámpák, art deco csillárok, a század közepén készült bútorok kerültek a középpontba.
A síelést követő exkluzív élmények sora azonban még csak akkor kezdődik, amikor a vendégek belépnek a lodge-ba. Utána a Nicolas Feuillatte luxuspezsgőmárkával való koccinttással folytatódik, az újonnan kialakított pezsgőbárban.
Az ital mellé dekadens kaviár menü is jár, melyet a TOV pazar bársony bútorainak kényelmében lehet elfogyasztani.
Közben pedig ezen a télen Diplo, Orville Peck, Bob Moses, Cannons és Hayden James zenél majd.
Végül, de nem utolsó sorban az új olasz étlap is felejthetetlenné teszi az ott eltöltött időt. Az új étlapon olyan fantasztikus fogások találhatók, mint a cotoletta borjúszelet vagy éppen a zöld spenótos tésztából készült vegetáriánus lasagne.
(Forrás: Haute Living, fotók: The Snow Lodge/Richard Phillips)
pezsgőbár | aspen | luxusétterem | lodge | pezsgő
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!