Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz

Júliusban egy rendhagyó vacsorasorozattal jelentkezik a Textúra Étterem. Sárközi Ákos konyhafőnök barátait invitálta meg, hogy egy négyfogásos menüsorban két fogást ő, kettőt aktuális vendége készítsen el az arra fogékony ínyenceknek. 

Négy héten keresztül négy meghívottal alkotnak majd, illetve összesen öttel, mert egy duó is érkezik a Sas utcai étterembe. A pontos programot már közzé is tették. Július 9-én Rácz Jenő, 14-én Wolf András, 21-én Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, míg 28-án Bicsár Attila is idegenben főz majd.

Bár ez téves kijelentés, mivel ismeretlenről szó sincs, hiszen mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak Sárközivel. Ezért is lett a rendezvénysorozat neve "Ákos és barátai".

Az esték 19 órakor kezdődnek majd, és négyfogásos menüsorra kell számítani, korlátlan vízfogyaszással és kávéval. Izgalmas, soha vissza nem térő gasztronómiai program, a szakma fontos hazai szereplőivel.

Bővebb információ, részletek a Textúra honlapján.

Ez is érdekelhet:

Így néz ki közelről Szlovénia első két Michelin-csillagos étterme

Nem túlzás azt állítani, hogy Szlovéniát Ana Roš tette fel a világ gasztronómiai térképére. A Hiša Franko jelenleg a világ 38. legjobb éttermének számít, júniusban pedig két Michelin-csillagos étteremmé váltak. A Roadster helyszíni riportja.

(Fotók: Textúra, Textúra-Facebook)

Wolf András | racz jeno | ákos és barátai | textúra | étterem | dudás testvérek

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom