Óriási siker: a világ legjobbjai közé került egy magyar pezsgő!

Igen patinás versenyen nyert a hazai különlegesség.

A 18. alkalommal megrendezett Effervescents du Monde világversenyen nyolcvanfős zsűri kóstolta és értékelte a pezsgőket, végül tizenkilenc ország négyszázhetvenkilenc tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő – olvasható a Hungaria pezsgő Facebook-posztjában.

Ez a kitüntetés most dupla aranyérmessé és dupla top 10-essé tette a Hungaria Rosét, hiszen két egymás utáni évben (2019 és 2020) kapta meg az elismeréseket.

A Törley Múzeum honlapján olvasható ismertető szerint a pezsgőt játékos gyümölcsösség és egy cseppnyi összekacsintás jellemzi. "A Hungaria Rosé Extra Dry tisztaságában egymásra talál a könnyed tavasz és a dögös szénsavasság. Friss savai, átható ribizlis málna íze, mélyrózsaszín színe és krémes utóíze huncutul kérlelnek, hogy táncold át velük az egész éjszakát."

Ez is érdekelhet:

Meglepő, hogy melyik étel passzol a legjobban a pezsgőhöz

Pezsgő kapcsán mindenki az ünneplésre, eleganciára gondol, most pedig kiderült, melyik étel esik hozzá a legjobban. Meglepő a válasz.

(Forrás és fotók: Hungaria pezsgő)

magyar | pezsgő | Effervescents du Monde | siker | Hungaria Rosé Extra Dry | verseny

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom