Az Alpokba vágysz? Rendeld házhoz a legjobb hütte-ételeket!

Újabb összeállításunkban a lehető legváltozatosabb fogásokat kínáló éttermek kínálatát böngésztük át annak érdekében, hogy megmutassuk: a fővárosi vendéglátóhelyek szintet léptek, és különleges gasztronómiai utazásra hívnak.

Dolce Farina Niente by Fragola

A gluténmentes fogásokat kínáló budapesti olasz étterem, a Dolce Farina Niente is beállt azok sorába, amelyek házhoz szállítják a főváros legjobb ételeit.

Az ételérzékenyek kedvenc lasagnéje mellett széles a kínálat salátákból és pizzákból is, ez utóbbiakból húsos, vega és vegán változat is készül, így aztán tényleg mindenki megtalálhatja a diétájának vagy egészégtudatos életmódjának leginkább megfelelőt fogást.

Émile

Frideczky András executive chef vezetésével újragondolták a kínálatukat, és rendhagyó menüsort állítottak össze annak érdekében, hogy minél több Émile-pillanatot csempészhessenek otthonunkba.

Az új ételek mindegyike kóstolásra csábít, különösen izgalmasnak hangzik a gyömbéres sütőtök krémleves, a sült kecskesajtos, tejszínes parajjal készített gnocchi és az édesburgonya pürével kínált bőrén sült lazac is.

Az otthon ízéről sem kell lemondanunk: a babgulyás, a sült kacsacomb és a szilvalekváros piskótatekercs gondoskodik erről.

Vendéglő a KisBíróhoz

Hála a KisBírónak, nem fog fájni a szívünk az idei elmaradt síelésünkért, a hütték semmihez sem hasonlítható világát ugyanis nemcsak megidézik számunkra, de elviteles rendeléssel a kezünkbe is adják azt. Isteni gőzgombóccal, gintotóval, rozéfröccsel és halászlével készülnek november utolsó hétvégéjére is.

Azt pedig csak halkan súgjuk meg, hogy már elkészült karácsonyi túlélőkínálatuk is, amit érdemes átböngészni, hogy aztán alapjaiban újratervezhessük és rájuk bízhassuk az ünnepi menü elkészítését.

Pastrami

Ha nem lenne elég az osztrák konyhából, irány a Pastrami weboldala, ahol tökéletes borjú bécsire bukkanhatunk krumplisalátával.

Mindezek után érdemes megnézni a heti elvitelre készülő menüsoruk kínálatát is, hiszen a változatos gyümölcs- és zöldséglevesek mellett olyan klasszikus, házias fogások közül válogathatunk, mint a hortobágyi húsos palacsinta, a lecsós csirkemáj, a chili con carne és a rakott karfiol.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)

hütte | covid | koronavírus | nagy sztori | étterem | ételek

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom