• Bistro
  • Design
  • Garage
  • Kult
  • Road Trip
  • Style
  • Select
  • W
  • Magazin
  • Előfizetés
Nyolc étkezési szokás, amit érdemes átvennünk az olaszoktól #3

Nyolc étkezési szokás, amit érdemes átvennünk az olaszoktól

Kávézás

Nem sokat vacakolnak a reggelin: beugranak egy kávézóba, kérnek egy eszpresszót, mellé pedig esznek egy péksüteményt. Olaszországban azonban nagyon át kell gondolnunk, hogyan rendeljük a kávénkat, hiszen nem megfelelő szóhasználat esetén egy shotot vagy egy csésze forró tejet kapunk két csepp kávéval.

Előző
3/8
Következő
Vissza a cikkhez
Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!