• Bistro
  • Design
  • Garage
  • Kult
  • Road Trip
  • Style
  • Select
  • W
  • Magazin
  • Előfizetés
Hét zseniális őszi leves, amit meg kell kóstolnod #5

Hét zseniális őszi leves, amit meg kell kóstolnod

Zöldfűszeres francia hagymaleves

Forró, hangulatos és ízletes, ez a francia hagymaleves, aminek két központi eleme a marhahúslevesből készült alaplé és a karamellizált hagyma, de az ízvilágát gazdag zöldfűszerei teszik teljessé. Tökéletes társa egy szelet kétszersült és az olvasztott guyere sajt, de tehetünk mellé parmezános krutont is. A levest megbolondíthatjuk egy kevés vermuttal vagy fehérborral is.

A recept ide kattintva olvasható el.

Előző
5/7
Következő
Vissza a cikkhez
Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!