• Bistro
  • Design
  • Garage
  • Kult
  • Road Trip
  • Style
  • Select
  • W
  • Magazin
  • Előfizetés
Ezt a tíz italt nem szabad rendelni egy bárban a pultosok szerint #1

Ezt a tíz italt nem szabad rendelni egy bárban a pultosok szerint

Long Island Iced Tea

Rossz híre van az ereje miatt – mondja Sean McClure, a New York-i Ivory Peacock italfelelőse. És ez igaz is. A vodka, a rum, a gin, a tequila és a triple sec egy koktélban elsőre talán jó ötletnek tűnhet, ha a lehető legtöbbet akarod kihozni a pénzedből, de végeredményben túl sok alkoholt tartalmaz. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, McClure azt tanácsolja, hogy csak egyet kérj, különben bajba kerülsz.

Előző
1/10
Következő
Vissza a cikkhez
Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!